print-header

Lamskoteletjes met asperges en jus van Barista

Dit heb je nodig

  • 10 lamskoteletjes
  • 8 asperges
  • 5cl lamsfond
  • 2 teentjes look
  • 3dl Barista van Kasteel
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 bosje rozemarijn
  • 1 botje bieslook
  • 1 botje kervel
  • 1 koffielepel tomatenpuree
  • 200g hoeveboter
  • 400g nieuwe aardappelen
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Zo maak je het

  • De aardappelen koken in de pel, uithalen en prakken, afwerken met boter, peper, zout en nootmuskaat
  • De asperges in kleine stukjes snijden en aanstoven in boter tot ze beetgaar zijn. Eveneens kruiden met peper, zout, nootmuskaat.
  • Voor de saus: de lamsfond samen met de Barista en de tomatenpuree, het kruidentuiltje en de twee teentjes look tot éénderde laten inkoken, zeven, opwerken met 50g koude boter. Werk af met fijn gesneden rozemarijn.
  • Werk de aardappelen af met de gesneden kervel en de bieslook.