print-header

Pita Buffalo

Dit heb je nodig

  • 1 flesje Buffalo 1907
  • gemarineerder runderreepjes
  • paprika
  • enkele tomaten
  • enkele uien
  • room
  • peper
  • olijfolie
  • pitabroodjes

Zo maak je het

  • Snipper de uien, de paprika en de tomaten in kleine stukjes.
  • Liefst apart.
  • Fruit de uisnippers en de paprikastukjes in de olijfolie en voeg er het vlees bij.
  • Giet er na enkele minuutjes een beetje bier bij en doe daarbij de tomatenstukjes.
  • Laat verder gaar worden.
  • Dat duurt niet lang want het zijn kleine stukjes vlees.
  • Haal de pan van het vuur, voeg er wat room bij en kruid met peper naar believen.
  • Het mag een beetje smaak hebben! Laat nog wat indikken op het vuur.
  • Rooster ondertussen de pitabroodjes in de broodrooster.
  • Vul de pita’s met de vleesbereiding.